82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 09-17 Σεπτεμβρίου 2017

Δημοσιεύθηκε στις 20/07/2017 21:45

82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

09-17 Σεπτεμβρίου 2017

Δηλώσεις συμμετοχής έως 14 Ιουλίου 2017

 

            Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει  ότι θα συμμετέχει φέτος στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί 09-17 Σεπτεμβρίου 2017 .

Μετά την από κάθε άποψη επιτυχημένη παρουσία στην περυσινή 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, της ΚΕΕ και των 47 Επιμελητηρίων και Επιμελητηριακών Φορέων (Ε.Ο.Α.Ε.Ν. και Ε.Ε.ΣΥ.Μ. με τις 270συνολικά επιχειρήσεις, είναι εμπλουτισμένη με θεματικά αφιερώματα που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων, από την τεχνολογία και τον πρωτογενή τομέα μέχρι την επιχειρηματικότητα και την διατροφή-γαστρονομία, αλλά και με επετειακές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων καθημερινές συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και δράσεις πολιτισμού. Τα θεματικά αφιερώματα της 82ης ΔΕΘ αποτυπώνουν την ανάγκη για υλοποίηση νέων παραγωγικών επενδύσεων και για αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής-επικοινωνίας.

 Η φετινή διοργάνωση στέλνει φέτος μήνυμα ανάπτυξης και αισιοδοξίας. Γύρω από τους δύο αυτούς άξονες η 82η ΔΕΘ φιλοδοξεί να αποτελέσει από τις 09 έως τις 17 Σεπτεμβρίου για μια ακόμη φορά, μια γιορτή επιχειρηματικότητας, διεθνοποίησης, καινοτομίας και ψυχαγωγίας. Η τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα η οποία θα συμμετέχει δυναμικά με τις επιχειρήσεις της, καθώς ανοίγονται νέοι δρόμοι για την σύσφιξη των οικονομικών-επιχειρηματικών δεσμών Ελλάδας-Κίνας.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής  στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων δηλ.: ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασικό εξοπλισμό περιπτέρου και μεταφορά προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας  στο τηλ. 2510 222212 με την κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και κα Α. Μάρκου (εσωτ.13), e-mail.:info@chamberofkavala.gr. 

 

                                                                            Με εκτίμηση

                                                              Ο Πρόεδρος

 

                                                                 Άγγελος Τσατσούλης