Σημαντική ενημέρωση εκθετών και συνεργατών για την ΔΕΘ 2021

Δημοσιεύθηκε στις 10/08/2021 18:20

Η πανδημία covid-19 και οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού είναι μία δύσκολη πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε όλοι ανεξαιρέτως, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα σημαντικό πρώτο βήμα, να βρεθούμε, έστω από μικρή απόσταση μαζί, σε ένα ασφαλές περιβάλλον – μη ψηφιακό – στην πρώτη covid-free φυσική έκθεση, την 85η ΔΕΘ.

Είναι σημαντικό να συνδράμουμε όλοι προς αυτό, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους σε μια πρώτη προσπάθεια επιστροφής στη νέα κανονικότητα. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να επιτρέπεται η είσοδος, τόσο σε εκθέτες και επισκέπτες, όσο και σε τεχνικό προσωπικό που έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από την covid-19.

Η οργανωτική μας προσπάθεια βασίζεται στη λήψη των απαραίτητων μέτρων όπως, η δημιουργία μεγάλων διαδρόμων μεταξύ των stands των εκθετών και η χρήση αντισηπτικών και μασκών εντός των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του εκθεσιακού κέντρου. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι της ΔΕΘ HELEXPO θα βρίσκονται σε κάθε σημείο του εκθεσιακού κέντρου κατά τη διάρκεια λειτουργίας της 85ης ΔΕΘ, ώστε να παροτρύνουν τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του ιού.

Ελπίζουμε αυτή η απόφαση για τον τρόπο λειτουργίας της ΔΕΘ, να γίνει αποδεκτή από όλους, ώστε να διεξαχθεί μία ασφαλής διοργάνωση. Τις επόμενες ημέρες θα παραλάβετε περαιτέρω διευκρινίσεις για τη διαδικασία εισόδου του προσωπικού και των συνεργατών σας (κατασκευαστικές εταιρείες, μεταφορείς, υπηρεσίες τροφοδοσίας, συνεργεία κ.λ.π.), καθώς και αναλυτικές οδηγίες έκδοσης καρτών (προσωπικό badge εκθετών) για την απρόσκοπτη είσοδο στην 85η ΔΕΘ.

Σε κάθε περίπτωση, παραμένουμε στη διάθεσή σας για περισσότερες διευκρινίσεις.

Γραμματεία 85ης ΔΕΘ

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ.: 2310 291548 email: tif3@helexpo.gr
Τηλ.: 2310 291232 e-mail: tif@helexpo.gr