Στην Καβάλα το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, StartingUP

Δημοσιεύθηκε στις 12/12/2016 18:32

                                                                   Η Καβάλα στο επίκεντρο της Καινοτομίας!

                                    Στην Καβάλα το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, StartingUP

 

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network-Hellas, σας ενημερώνει ότι μετά το πετυχημένο πέρασμα από την Πελοπόννησο, το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP έρχεται στην Μακεδονία και την Καβάλα.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Επιμελητήριο Καβάλας, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο – Enterprise Europe Network, παρουσιάζει τα χρηματοδοτικά εργαλεία που περιλαμβάνονται στο νέο Αναπτυξιακό Πακέτο Γιούνκερ για την ενίσχυση της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτός διάλογος μεταξύ εκπροσώπων του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Επιμελητηρίου Καβάλας και του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με θέμα το: Πώς η Καινοτομία μπορεί να ενισχύσει την Τοπική Επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και της νέας μηχανής αναζήτησης για προϊόντα και υπηρεσίες, FindUP.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες στο startingup.eu/roadshow

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Πότε: Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 – 18:30

Που: Επιμελητήριο Καβάλας (Ομονοίας 50, Καβάλα)

Website: Startingup.eu

Τηλέφωνο: 211 40989884

Email: contact@startingup.eu

 

Περισσότερες πληροφορίες: Επιμελητήριο Καβάλας – Enterprise Europe Network τηλ. επικοινωνίας κα Σούζη Μαυρομμάτη τηλ. 2510 222212 (εσωτ. 4), ιστοσελίδα www.kcci.gr .

 

                                                                                  Ο Πρόεδρος

                                                                          Άγγελος Τσατσούλης