Για κατόχους voucher ανέργων 29-64 ετών

Δημοσιεύθηκε στις 15/03/2017 15:48

Αν είσαι κάτοχος voucher ανέργων 29-64 ετών

ΈΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

Για το επάγγελμα που επιθυμείς

Για την θέση εργασίας που σου ταιριάζει

 

Η επιλογή εκπαιδευτικού φορέα είναι κρίσιμη για την επανένταξη σου στην αγορά εργασίας. Αξιοποίησε το πρόγραμμα σαν εισιτήριο για την αγορά εργασίας, και όχι σαν ένα ακόμα πρόγραμμα με ημερομηνία λήξης.

ΤΟ ΚΕΚ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΕΠΕ:

·         θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο πρόγραμμα στην ειδικότητα που επιθυμείς

·         θα σου προτείνει την θέση πρακτικής άσκησης που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και στα προσόντα σου, ώστε να μεγιστοποιήσεις την δυνατότητα απασχόλησης

Το ΚΕΚ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΕΠΕ  έχει συνεργασία με μεγάλο αριθμό  επιχειρήσεων της περιοχής και διαθέτει πάνω από 100  θέσεις πρακτικής άσκησης σε αυτές και θα σε καθοδηγήσει να αξιοποιήσεις το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό σου προφίλ, τις εμπειρίες, τις δεξιότητες, τα προσόντα και τα ενδιαφέροντά σου.

Διαθέτει έμπειρους συμβούλους που θα σε υποστηρίξουν στη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του προγράμματος στην προσπάθειά σου να ενταχθείς στην αγορά εργασίας

 

Αξιοποίησε την ευκαιρία του voucher.  Το ΚΕΚ ΝΕΑΠΟΛΙΣ  διαθέτει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και το δυναμικό, και λειτουργεί πάντα με  ευαισθησία, αξιοπιστία, ποιότητα και μεράκι στη δουλειά του. Επικοινωνήστε μαζί μας:

 

ΚΕΚ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΕΠΕ

ΕΚΑΒΗΣ 26

ΤΗΛ 2510220478 , 2510 220470  ΦΑΞ 620070

kekneap@otenet.gr, www.kek-neapolis.gr