Επιχειρηματική Αποστολή του Κλάδου τροφίμων και ποτών στο Βελιγράδι, στο Βουκουρέστι και στη Σόφια, 20 έως 24 Νοεμβρίου 2017

Δημοσιεύθηκε στις 13/09/2017 14:26

Καβάλα 12/09/2017

Δελτίο Τύπου

Θέμα: «Επιχειρηματική Αποστολή του Κλάδου τροφίμων και ποτών στο Βελιγράδι, στο Βουκουρέστι και στη Σόφια, 20 έως 24 Νοεμβρίου 2017»

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι ο Οργανισμός Enterprise Greece , στοχεύοντας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και της αύξησης των Ελληνικών εξαγωγών, στο πλαίσιο των  δράσεων του 2017, προγραμματίζει τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων στη Σερβία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, προκειμένου ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου Τροφίμων & Ποτών να έλθουν σε επαφή με αγοραστές των προαναφερόμενων χωρών. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου από το Βελιγράδι και θα ολοκληρωθούν 24 Νοεμβρίου στη Σόφια.

Το κόστος  συμμετοχής στη διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων ανά εταιρεία ανέρχεται:

Α. Για συμμετοχή σε δύο χώρες (Σερβία – Ρουμανία ή Ρουμανία –Βουλγαρία)  στα 250 € πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ.

Β. Για συμμετοχή και στις τρεις χώρες σε 350 € πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ

Παρακαλούμε σημειώστε ότι το κόστος μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνει τους συμμετέχοντες.

Έως τις 30 Οκτωβρίου 2017οριστική επιβεβαίωση συμμετοχής και καταβολή του ποσού των 250 € πλέον ΦΠΑ24%, ήτοι 310€ ή του ποσού των 350 € πλέον ΦΠΑ 24 %, ήτοι 434 €.

 

Για την συμμετοχή  τους στην επιχειρηματική αποστολή οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα πρέπει  να αποστείλουν συμπληρωμένη έως τις 7 Οκτωβρίου 2017, ην αίτηση συμμετοχής, επισυνάπτοντας το εταιρικό προφίλ στα Αγγλικά. Οι αιτήσεις και τα εταιρικά profiles, θα σταλθούν στα γραφεία Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων των Ελληνικών Πρεσβειών για αξιολόγηση από τους κατά τόπους αγοραστές και εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση συναντήσεων με τις εταιρείες που θα επιλέξουν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καβάλας Enterprise Europe Network κα Σ. Μαυρομμάτη τηλ. 2510 222212 εσωτ. 4, Δ. Παρασύρη  εσωτ. 11.

 

    Ο Πρόεδρος

Άγγελος Τσατσούλης