Μεταπτυχιακό Διοικητική Επιστήμη & Πληροφοριακά Συστήματα - ΤΕΙ ΑΜΘ - Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Δημοσιεύθηκε στις 13/09/2017 15:01

Το Μεταπτυχιακό «Διοικητική Επιστήμη & Πληροφοριακά Συστήματα» (Master of Science) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στην Καβάλα, θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο του 2017 για 7η συνεχή χρονιά.

Ήδη, συμμετέχουν στο Πρόγραμμα αυτό αρκετοί πτυχιούχοι Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με αξιοζήλευτη επιτυχία. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, αποκτούν ολοκληρωμένες γνώσεις σε δύο αλληλοεξαρτώμενα επιστημονικά πεδία, δηλ. της Διοικητικής Επιστήμης και της Πληροφορικής με ιδιαίτερη βαρύτητα στα Πληροφοριακά Συστήματα, που τους καθιστούν ικανούς να διοικήσουν παραγωγικές μονάδες και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Πέρα από τα ουσιαστικά εφόδια, τις γνώσεις και δεξιότητες που αποκτούν, οι συμμετέχοντες δημιουργούν με αυτό τον τρόπο και τις προϋποθέσεις για κατοχύρωση της εργασιακής τους θέσης και ανάληψη θέσεων ευθύνης, αλλά και γενικότερα για ανέλιξη στη διοικητική ιεραρχία.

Για άμεση λεπτομερή πληροφόρηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΠΜΣ (τηλ. 2510462312 & 6949089807, mais@teiemt.gr), στον κ. Χατζή Βασίλειο (Καθηγητή Πληροφορικής, τηλ. 2510462325, chatzis@teiemt.gr), στον κ. Τερζίδη Κωνσταντίνο (Καθηγητή Διοίκησης Επιχειρήσεων, τηλ. 6945750809, kter@teiemt.gr) ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών http://mais.teikav.edu.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε:

1)       Την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ MSc «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ»

2)       Το διαφημιστικό έντυπο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο Μεταπτυχιακό συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας στο mais@teiemt.gr την ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ.