Ημερίδα: «ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ & ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ» 25/02/2018

Δημοσιεύθηκε στις 21/02/2018 20:42
Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας

Καβάλα, 21/2/2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας σας προσκαλούν την  Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 σε ημερίδα:

«ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ & ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ»

Το καθεστώς των όρων αμοιβής και εργασίας των μισθωτών μετά την αποδόμηση των ΣΣΕ, θέματα μερικής & εκ περιτροπής απασχόλησης, συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, χρονικά όρια εργασίας, κυρώσεις σε εργοδότες επί παραβάσεων κλπ.

Εισηγητής θα είναι ο κος. Πέτρος Ραπανάκης, Οικονομολόγος- Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου δυναμικού, Αρθρογράφος, Συγγραφέας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, Ομονοίας 50, Καβάλα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510-222212 κα. Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ.4) ή κα. Δέσποινα Παρασύρη (εσωτ.11) και στο email info@chamberofkavala.gr

 

            Επιμελητήριο Καβάλας                                Ομοσπ. Επαγγ. Βιοτ. Εμπορ.Καβάλας

                    Ο Πρόεδρος                                                              Ο Πρόεδρος

                 Μάρκος Δέμπας                                                  Ιωάννης Παναγιωτίδης