Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) - ως εργαλείο ασφάλισης & χρηματοδότησης

Δημοσιεύθηκε στις 10/05/2019 17:44

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ  - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι τα Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας,  διοργανώνουν εκδήλωση  σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ),  στις 15 Μαΐου 2019 και ώρα 20.00  στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας, Λαμπριανίδη 40 (3ος όροφος), προκειμένου να ενημερώσουν τους εξαγωγείς μέλη τους, αλλά και τις εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Α.Μ-Θ για τα διαθέσιμα εργαλεία ενίσχυσης της εξωστρέφειάς τους καθώς και για τη χρηματοδότησή τους. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως κάτωθι:

 

  • «Ο ΟΑΕΠ ως εργαλείο ασφάλισης & χρηματοδότησης για τις ελληνικές  εξαγωγικές επιχειρήσεις»,   με ομιλήτρια την   κα Ελένη Σταθάτου, Πρόεδρο του ΟΑΕΠ.
  • «Δυνατότητες χρηματοδότησης των Ελληνικών Εξαγωγικών Επιχειρήσεων, με όπλο την ασφάλισή τους στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων», με ομιλητή τον κ. Κώστα Παπαπαναγιώτου, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή ΟΑΕΠ.
  • Ερωτήσεις – συζήτηση.

 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στο ακόλουθο mail: ccidrama@dramanet.gr ή για περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Καβάλας στο 2510 222212 (εσωτ. 4) κα. Σούζη Μαυρομμάτη

 

Για τα Επιμελητήρια   Περιφέρειας Α.Μ-Θ

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ  ΔΕΜΠΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ  ΓΡΑΒΑΝΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ  ΤΟΨΙΔΗΣ