Πρόγραμμα on-line κατάρτισης: Διαφήμιση, Προβολή & Προώθηση για Ιδιοκτήτες E-shop

Δημοσιεύθηκε στις 22/06/2020 14:17

Καβάλα, 22/06/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Πρόγραμμα on-line κατάρτισης: Διαφήμιση, Προβολή & Προώθηση για Ιδιοκτήτες E-shop

 

Το Επιμελητήριο Καβάλας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων, σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση  προγράμματος on-line κατάρτισης:

 

·         On line Course: Διαφήμιση, Προβολή & Προώθηση για Ιδιοκτήτες E-shop,

Τετάρτη 24/06/2020, 18:00-20:00

 

Εισηγητής του προγράμματος είναι ο κ. Αγγελάκης Ιωάννης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έχουν μια εικόνα σχετικά με το πώς μπορούν ν’ αξιοποιήσουν το internet και τις νέες τεχνολογίες προκειμένου να διαθέτουν (τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους) ηλεκτρονικά και σε όσους διατηρούν e-shops και επιθυμούν να εξελίξουν, ανανεώσουν και ενισχύσουν την ηλεκτρονική τους παρουσία μέσω σύγχρονων προωθητικών ενεργειών με στόχο την αύξηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων.

 

Το Διαδικτυακό (On-line) Εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.zoom.us. Γίνεται σε πραγματικό χρόνο και καλύπτει όλη την θεματολογία με ερωτήσεις – απαντήσεις και διαδραστικές ασκήσεις.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν από το Επιμελητήριο Καβάλας για τα μέλη του. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 με αποστολή της αίτησης συμμετοχής στο info@chamberofkavala.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 6932526096 κ. Ιωάννη Κούτρα, υπεύθυνο Γ.Ε.ΜΗ-Υ.Μ.Σ.-Κ.Υ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Επιμελητηρίου, στο τηλέφωνο 2510 222212 (εσωτ. 4) κα. Σούζη Μαυρομμάτη ή στο (εσωτ. 11) κα. Δέσποινα Παρασύρη και στο email info@chamberofkavala.gr

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας