Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καβάλας στην 1stVirtualHermesExpo στην Αμερική, 28 Σεπτεμβρίου 2020-1 Οκτωβρίου 2020

Δημοσιεύθηκε στις 23/09/2020 17:10

 

Καβάλα, 23/09/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καβάλας στην 1stVirtualHermesExpo στην Αμερική, 28 Σεπτεμβρίου 2020-1 Οκτωβρίου 2020

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, EnterpriseEuropeNetwork, σας ενημερώνει ότι θα συμμετέχει στην 1st VirtualHermes Expo στην Αμερική, 28 Σεπτεμβρίου 2020-1 Οκτωβρίου 2020.

Η έκθεση έχει ως σκοπό την δικτύωση για τους χορηγούς και εκθέτες με τους επισκέπτες από την Αμερική αλλά και από όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί Β2Β συναντήσεις, εκπαιδευτικά-ενημερωτικά σεμινάρια, παρουσίαση προϊόντων, και υπηρεσιών, και μια σειρά από events χάπενινγκ δικτύωσης με ομογενείς επιχειρηματίες και επαγγελματίες αλλά και Φιλέλληνες Αμερικανούς, που θα βοηθήσουν όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να προσεγγίσουν ποιο εύκολα την μεγάλη Αμερικανική Αγορά.  

Στην έκθεση παρών θα δώσουν εκτός από τις Ελληνοαμερικανικές επιχειρήσεις και τους φιλέλληνες, Επιμελητήρια, Περιφέρειες αλλά και ανεξάρτητες συμμετοχές Επιχειρήσεων από την Ελλάδα που θέλουν να έχουν εξαγωγική δραστηριότητα με Αμερική, προσφέροντας ευκαιρίες για νέα προϊόντα με προοπτική να εκπροσωπηθούν από Έλληνες, Ελληνο- Αμερικανούς και Φιλέλληνες, και να κατακτήσουν μεγαλύτερο κομμάτι στην μεγάλη Αμερικανική Αγορά.

Στην1η διαδικτυακή HermesExpoθα εκπροσωπηθούν επιχειρήσεις από τους παρακάτω κλάδους: Προϊόντα Τροφίμων και ποτών, Τουριστικά Γραφεία, Ξενοδοχεία, Κατασκευαστικές εταιρείες, Ασφάλειες, Τράπεζες, Διανομείς τροφίμων και ποτών, Αντιπρόσωποι εταιρειών εισαγωγών, εταιρείες εξοπλισμού χώρων εστίασης, Νομικοί και επιχειρηματικοί σύμβουλοι, εταιρείες προώθησης Ιατρικού τουρισμού, εταιρείες franchise, Περιφέρειες και επιμελητήρια, ανεξάρτητες εταιρικές συμμετοχές κ.α.

Για να συμμετέχετε ως επισκέπτης στην έκθεση μπορείτε να μεταβείτε στον σύνδεσμο https://hermesexpo.com/attend/ . Η συμμετοχή για τους επισκέπτες είναι δωρεάν.

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας