Διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα για το έργο «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Τομέα του Περιβάλλοντος»

Δημοσιεύθηκε στις 04/11/2020 14:43

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα για το έργο «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Τομέα του Περιβάλλοντος», που έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, στις 18.00μ, με ομιλήτρια της κ. Ιωάννα Αναστασοπούλου, Γενική Γραμματέας και νομική σύμβουλος του Συνδέσμου.

Σκοπός της είναι η παρουσίαση της Πράξης στους δυνητικούς ωφελούμενους, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα που επιθυμούν να ενταχθούν στην δράση κατάρτισης και πιστοποίησης στον τομέα του Περιβάλλοντος, με τα εκπαιδευτικά προγράμματα:

1.Τεχνικός Διαχείρισης και Ανακύκλωσης Αποβλήτων και Υλικών

2.Τεχνικός Διαχείρισης και Ελέγχου Συστημάτων Προστασίας Περιβάλλοντος

3.Στέλεχος Οργάνωσης Προγραμμάτων Ανακύκλωσης και Ευαισθητοποίησης Κοινού

Μέσω της ημερίδας θα δοθούν πληροφορίες για το πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης που υλοποιεί ο Σύνδεσμος ΑΕ και ΕΠΕ, ως δικαιούχος του Έργου/Πράξης, θα αναδειχθούν τα οφέλη για τον ίδιο τον Σύνδεσμο και τους ωφελούμενους και θα παρουσιαστεί το πλαίσιο της ενίσχυσης των προσόντων και των προοπτικών εργασιακής κινητικότητας, μέσω του έργου.

Η δήλωση συμμετοχής είναι δυνατή μέσω της ιστοσελίδας www.imerida.saeepe.gr, όπου περιλαμβάνονται και οδηγίες για την παρακολούθηση της εκδήλωσης.