Πρόσκληση για συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β στα πλαίσια της 87ης ΔΕΘ

Δημοσιεύθηκε στις 07/08/2023 18:58

Καβάλα, 07.08.2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας γνωρίζει, ότι στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η HELEXPO σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas διοργανώνουν Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Β2Β) με εταιρείες από τη Βουλγαρία, που είναι και η τιμώμενη χώρα της φετινής έκθεσης, καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις από την Νότιο Κορέα.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις – εκθέτες, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις (Β2Β) την Κυριακή 10/09 (11:00 – 18:00) και Δευτέρα με Πέμπτη 10-14/09 (16:00 – 20:00) σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο Περίπτερο 13 μέσα στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν το επιχειρηματικό τους προφίλ στην πλατφόρμα επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Match στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://87th-tif.b2match.io/

Στη φόρμα εγγραφής της πλατφόρμας B2Match, θα πρέπει να οριστεί με ακρίβεια το προφίλ της επιχείρησής σας και το είδος της συνεργασίας που θα θέλατε να δημιουργήσετε. Η λεπτομερής περιγραφή του επιχειρηματικού σας προφίλ και η άμεση εγγραφή σας στην πλατφόρμα κρίνονται εξαιρετικά σημαντικές, καθώς αυξάνουν την πιθανότητα διεξαγωγής συναντήσεων «B2B» με άλλους συμμετέχοντες.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, και το πιο αποτελεσματικό «matching», παρακαλούμε, όπως προσθέσετε τουλάχιστο ένα «Marketplace item» στο προφίλ σας (π.χ. Product / Service / Request).

Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να δείτε τα προφίλ των άλλων εταιρειών και να επιλέξετε τις επιχειρήσεις τις οποίες θέλετε να συναντήσετε. Λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή της εκδήλωσης Β2Β, θα λάβετε αναλυτικό πρόγραμμα συναντήσεων, που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510-222212 κα. Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) και κα. Κωνσταντίνα Αϊβαζίδου (εσωτ. 11).

 

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας